Πολιτική Απορρήτου

Ποιοι είμαστε

Η διεύθυνση του ιστότοπού μας είναι: https://www.epkp.gr.

Φόρμες επικοινωνίας


Ο ιστότοπός μας στα πλαίσια της επικοινωνίας του χρήστη με τις υπηρεσίες μας διαθέτει μια Φόρμα επικοινωνίας στην σελίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Για να αποστείλετε τα δεδομένα της φόρμας είναι απαραίτητη η επιλογή του πεδίου “Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την αποθήκευση και τον χειρισμό των δεδομένων σας απ’ αυτό το site”, προκειμένου να μας παρέχετε την άδεια για αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων που αποστέλλετε με την φόρμα.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους
Τα άρθρα και τα άρθρα προϊόντων σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, να χρησιμοποιούν cookies, να ενσωματώνουν επιπλέον third-party παρακολούθηση και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το ενσωματωμένο περιεχόμενο εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Analytics


Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί Google Analytics, μια υπηρεσία διαδικτυακών αναλύσεων της Google Inc. Η χρήση εκ μέρους μας γίνεται απλώς και μόνο για στατιστικούς σκοπούς.

Για πληροφορίες σχετικά με τους όρους χρήσης και την προστασία των δεδομένων της Google Analytics, επισκεφθείτε τις ακόλουθες σελίδες: https://www.google.com/analytics/terms/us.html και https://www.google.de/intl/en-GB/policies

Στοιχεία επικοινωνίας


epkp.gr – Φίλοι Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πεντέλης
Αγ. Τρύφωνος 1, Πεντέλη , 15236

Υπεύθυνος προστασίας δεδομένων


Υπεύθυνο μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων είναι το epkp.gr. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα μπορείτε να επικοινωνήσετε ταχυδρομικώς στην ως άνω διεύθυνση ή μέσω e-mail στο info@epkp.gr

Πώς προστατεύουμε τα δεδομένα σας


Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων είναι μια υψηλή προτεραιότητα για εμάς. Ως εκ τούτου, προστατεύουμε τα δεδομένα σας, που αποθηκεύονται σε εμάς μέσω τεχνικών και οργανωτικών μέτρων για την αποτελεσματική πρόληψη απώλειας ή κακής χρήσης από τρίτους. Συγκεκριμένα, οι υπάλληλοι μας, οι οποίοι επεξεργάζονται τα προσωπικά δεδομένα δεσμεύονται για την τήρηση του απορρήτου. Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, τα δεδομένα μεταδίδονται σε κρυπτογραφημένη μορφή. Κάνουμε χρήση, για παράδειγμα, TLS = Transport Layer Security για την προστασία της επικοινωνίας μέσω του προγράμματος περιήγησης σας στο διαδίκτυο. Αυτό είναι αναγνωρίσιμο από το λουκέτο που εμφανίζεται από το πρόγραμμα περιήγησής σας σε περίπτωση μιας σύνδεσης TLS. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη προστασία των δεδομένων σας, τα τεχνικά μέτρα ασφαλείας παρακολουθούνται τακτικά και, εάν είναι απαραίτητο, προσαρμόζονται στα αντίστοιχα επικρατούντα πρότυπα της τεχνολογίας.